προσφορές κτήματα γάμου 2021, κτήμα γάμου με εκκλησάκι, δεξίωση γάμου προσφορές τιμες 2021, κτήμα βάπτισης με εκκλησία, catering στον προαύλιο χώρο,catering στην εκκλησία τιμές catering 2021 δεξίωση γάμου 2021, τιμές οικονομικό κτήμα γάμου 2021 δεξίωση βάπτισης 2021

2022 Γαμήλιο party στο Δάσος των ευχών 32 €
με την Retro Cantina 

2021 Wedding reception 12 €

2021 Country style ΙII Buffet 18 € 
 & δώρο γλυκά & Sparking lemonade !

2022  Καθιστή Βάπτιση στο Δάσος των ευχών 30 €  
& δώρο η διακόσμηση !

2021 Food Truck Catering Finger-box 10 €

2021 Country style Ι Buffet 16 €

2021 Buffet Lounge Gourmet 20 €
& δώρο Sagria με φρέσκα φρούτα

2022  Καθιστή Βάπτιση στον Κήπο των Ονείρων 28 €
& δώρο τα γλυκά ! 

Προσφορά 2022  Γαμήλια δεξίωση 33 €

με όλες τις παροχές !

2021 Βrunch 13 €

2021 Country style ΙI Buffet 17 €
& δώρο καρότσι παγωτού !

2021 Garden Gathering καθιστής Βάπτισης 26 €
& δώρο τα γλυκά !

Corporate menu
Συνέδρια-Εταιρικές εκδηλώσεις
 

Δεξιωση γαμου βαπτισης τιμες προσφορες 2022 οικονομικα πακετα

Τα καλύτερα catering με ευέλικτα μενού  & executive chef θα δημιουργήσoυν ευφάνταστες γεύσεις. Τώρα με τον COVID 19 προσφέρουμε οικονομικές λύσεις για λίγα και για πολλά άτομα στους υπαίθριους χώρους μας με ασφάλεια και αποστάσεις σε ένα ανοικτό χώρο δεξιώσεων 75 στρεμμάτων με όλες τις παροχές. Το μοναδικό φυσικό περιβάλλον προσδιορίζει ένα σκηνικό απαράμιλλης ομορφιάς. Όποια και αν είναι η εκδήλωση σας, το κτήμα La forêt προσφέρει διαφορετικές επιλογές. Διαλέξτε το είδος της εκδήλωσης και δώστε στον εαυτό σας ό,τι έχετε φανταστεί, γιατί οι ωραιότερες αναμνήσεις, αξίζουν το καλύτερο !

Ο χώρος λειτουργεί υπό την επίβλεψη του ΔΟ.ΠΑ.Π και συμμορφώνεται στις αστικές διατάξεις της νομοθεσίας με τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας σύμφωνα με την κανονιστική απόφαση της Δημοτικής αρχής Ραφήνας-Πικερμίου. Ο χώρος λειτουργεί ως νόμιμος χώρος δεξιώσεων και το εκκλησάκι διατίθεται με τους τελετουργούς του μόνο για όσους κάνουν την δεξίωση τους στον χώρο. Ανάλογα το είδος μυστηρίου καταβάλλεται παράβολο εκδιδόμενο από την Μητρόπολη Μεσογαίας. Οι ώρες των μυστήριων κλείνονται από την εταιρία παροχής για οργανωτικούς λόγους.Για το μυστήριο της βάπτισης η Μητρόπολη Μεσογαίας δεν επιτρέπει να γίνουν ανάδοχοι όσοι έχουν τελέσει πολιτικό γάμο και δεν επιτρέπει να στολίζεται η κολυμπήθρα. Οι προδιαγραφές υλοποίησης αφορούν τους χώρους που αναγράφονται με τις παροχές τους. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τις φορολογικές επιβαρύνσεις προστιθέμενης αξίας ανάλογα όπως ο νόμος ορίζει. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι προκαταβολές αφορούν την κράτηση συγκεκριμένης ημερομηνίας και δεν επιστρέφονται.