προσφορές κτήματα γάμου 2021, κτήμα γάμου με εκκλησάκι, δεξίωση γάμου προσφορές τιμες 2021, κτήμα βάπτισης με εκκλησία, catering στον προαύλιο χώρο,catering στην εκκλησία τιμές catering 2021 δεξίωση γάμου 2021, τιμές οικονομικό κτήμα γάμου 2021 δεξίωση βάπτισης 2021

 Γάμος και βάπτιση 31€ στο βραβευμένο κτήμα
 La forêt Country Resort στο Δάσος των ευχών
 

2022 Catering σε κτήμα με εκκλησία
  Wedding reception 14 €

Sunday Country style Buffet 22 €

2022 προσφορά δεξίωση βάπτισης
στο Δάσος των ευχών 31
 € δώρο μουσική lounge !

2022 Catering προσφορά
Food Truck Outside Catering 

Friday Cocktail στο Δάσος των Ευχών 20 €

        και δώρο παγωτό τριών γέυσεων !

2022 Γάμος-Βάπτιση Ligtht  Buffet 19 €

2022 προσφορά καθιστής βάπτισης στον Κήπο των Ονείρων 28 € & sparking-lemonade 

2022 προσφορά βραδυνός Γάμος στον χώρο Καταρράκτες 33€

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ 28€ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΙΟΥ 2022

Η προσφορά λήγει 15/12/21 κατόπιν διαθεσιμότητας 

Saturday Buffet στον Κήπο των Ονείρων 21 €
και δώρο η διακόσμηση !

2022 Προσφορά κτήμα δεξιώσεων
Garden Gathering  
10 €

Corporate menu
Συνέδρια-Εταιρικές εκδηλώσεις
 

Δεξιωση γαμου βαπτισης τιμες προσφορες 2022 οικονομικα πακετα

Τα καλύτερα catering με βραβευμένη κουζίνα  & executive chef θα δημιουργήσoυν ευφάνταστες γεύσεις. Τώρα με τον COVID 19 προσφέρουμε οικονομικές λύσεις για λίγα και για πολλά άτομα στους υπαίθριους χώρους μας με ασφάλεια και αποστάσεις σε ένα ανοικτό χώρο δεξιώσεων 75 στρεμμάτων με όλες τις παροχές. Το μοναδικό φυσικό περιβάλλον προσδιορίζει ένα σκηνικό απαράμιλλης ομορφιάς. Όποια και αν είναι η εκδήλωση σας, το κτήμα La forêt προσφέρει διαφορετικές επιλογές. Διαλέξτε το είδος της εκδήλωσης και δώστε στον εαυτό σας ό,τι έχετε φανταστεί, γιατί οι ωραιότερες αναμνήσεις, αξίζουν το καλύτερο !

Ο χώρος λειτουργεί υπό την επίβλεψη του ΔΟ.ΠΑ.Π και συμμορφώνεται στις αστικές διατάξεις της νομοθεσίας με τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας σύμφωνα με την κανονιστική απόφαση της Δημοτικής αρχής Ραφήνας-Πικερμίου. Ο χώρος λειτουργεί ως νόμιμος χώρος δεξιώσεων και το εκκλησάκι διατίθεται με τους τελετουργούς του μόνο για όσους κάνουν την δεξίωση τους στον χώρο. Ανάλογα το είδος μυστηρίου καταβάλλεται παράβολο εκδιδόμενο από την Μητρόπολη Μεσογαίας. Οι ώρες των μυστήριων κλείνονται από την εταιρία παροχής για οργανωτικούς λόγους.Για το μυστήριο της βάπτισης η Μητρόπολη Μεσογαίας δεν επιτρέπει να γίνουν ανάδοχοι όσοι έχουν τελέσει πολιτικό γάμο και δεν επιτρέπει να στολίζεται η κολυμπήθρα. Οι προδιαγραφές υλοποίησης αφορούν τους χώρους που αναγράφονται με τις παροχές τους. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τις φορολογικές επιβαρύνσεις προστιθέμενης αξίας ανάλογα όπως ο νόμος ορίζει. Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι προκαταβολές αφορούν την κράτηση συγκεκριμένης ημερομηνίας και δεν επιστρέφονται.