προσφορές κτήματα γάμου 2021, κτήμα γάμου με εκκλησάκι, δεξίωση γάμου προσφορές τιμες 2021, κτήμα βάπτισης με εκκλησία, catering στον προαύλιο χώρο,catering στην εκκλησία τιμές catering 2021 δεξίωση γάμου 2021, τιμές οικονομικό κτήμα γάμου 2021 δεξίωση βάπτισης 2021

2022  Γάμος και βάπτιση τιμή 32€  
 La Forêt Country στο Δάσος των ευχών
 

2022 Βραβευμένο κτήμα με εκκλησία
προσφορά LA FORET wedding reception 16€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 18€ & ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΑΓΩΤΟΥ !

Sunday-Saturday Country style Buffet 22 €

2022 δεξίωση βάπτισης σε κτήμα 29 €
στο Δάσος των ευχών δώρο η μουσική lounge !

2022 προσφορά Οκτωβρίου 29€ Γάμος και Βάπτιση στον χώρο Καταρράκτες

2022 Catering προσφορά
Food Truck Outside Catering 

2023 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ 24 €

    

2022 Προσφορά Γάμου- Βάπτισης Country style 20

2022 δεξίωση προσφορά καθιστής βάπτισης κτήμα 28 € στον Κήπο των Ονείρων

2022 προσφορά βραδυνός Γάμος 32€ στον χώρο Καταρράκτες 

2023 Προσφορά Γάμου-Βάπτισης πολλά δώρα !

Salty Bar-Sweet  & ice cream Corrner 17€
με Sparking lemonade & Punch

2022 Προσφορά κτήμα δεξιώσεων
Garden Gathering  
10 €

Corporate menu
Συνέδρια-Εταιρικές εκδηλώσεις
 

Δεξιωση γαμου βαπτισης τιμες προσφορες 2022-2023 οικονομικα πακετα

Τα καλύτερα catering με βραβευμένους executive chef θα δημιουργήσoυν ευφάνταστες γεύσεις. Τώρα με τον COVID 19 προσφέρουμε οικονομικές λύσεις για λίγα και για πολλά άτομα στους υπαίθριους χώρους μας με ασφάλεια και αποστάσεις σε ένα ανοικτό χώρο δεξιώσεων 75 στρεμμάτων με όλες τις παροχές. Το μοναδικό φυσικό περιβάλλον προσδιορίζει ένα σκηνικό απαράμιλλης ομορφιάς. Όποια και αν είναι η εκδήλωση σας, το κτήμα La forêt προσφέρει διαφορετικές επιλογές.
Διαλέξτε το είδος της εκδήλωσης και δώστε στον εαυτό σας ό,τι έχετε φανταστεί, γιατί οι ωραιότερες αναμνήσεις, αξίζουν το καλύτερο !

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ & ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ
Ο χώρος λειτουργεί υπό την επίβλεψη του ΔΟ.ΠΑ.Π και συμμορφώνεται στις αστικές διατάξεις της νομοθεσίας με τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας σύμφωνα με την κανονιστική απόφαση της Δημοτικής αρχής Ραφήνας.Ο χώρος λειτουργεί ως νόμιμος χώρος δεξιώσεων και το εκκλησάκι διατίθεται με τους τελετουργούς του μόνο για όσους κάνουν την δεξίωση τους στον χώρο.
Για την τέλεση μυστηρίου στο εκκλησάκι είναι απαραίτητες οι υπηρεσίες parking & wc personel  αξίας 50 ευρώ.Το κόστος των μυστηρίων για βάπτιση και για γάμο είναι 200 ευρώ και για διπλό μυστήριο 300 ευρώ.Οι ώρες των μυστήριων κλείνονται από την εταιρία παροχής για οργανωτικούς λόγους.Για το μυστήριο της βάπτισης η Μητρόπολη Μεσογαίας δεν επιτρέπει να γίνουν ανάδοχοι όσοι έχουν τελέσει πολιτικό γάμο και δεν επιτρέπει να στολίζεται η κολυμπήθρα. Οι προδιαγραφές υλοποίησης αφορούν τους χώρους που αναγράφονται με τις παροχές τους. Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν τις φορολογικές επιβαρύνσεις προστιθέμενης αξίας ανάλογα όπως ο νόμος ορίζει.Οι τιμές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση σε περίπτωση τιμαριθμικών αναπροσαρμογών της εγχωριας αγοράς.
Οι προκαταβολές αφορούν την κράτηση συγκεκριμένης ημερομηνίας και δεν επιστρέφονται για οποιοδήποτε λόγο.